Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Elektroniczne, cyfrowe wydawnictwa i publikacje - ePrasa, eBooki, AudoBooki - mp3, mp4, PDF, Zinio - pobierz, ściągnij pliki, również wydania darmowe ( free ), czytaj off-line i on-line - oszczędzaj nawet 70% - Zaprasza NEXTO - adacom.nextore.pl

ePrasa, eBooks, AudioBooks, mp3
Bezpieczne zakupy w sieci

główne menu

warzyw

  • Lecznicze właściwości warzyw oraz 390 prostych przepisów na smaczne potrawy - ebook

    Data dostępności: 09.05.2013

    Data publikacji: 03.04.2013

    Publikacja zawiera szerokie informacje na temat warzyw uprawnych i dzikich: pochodzenie, wępowanie, surowiec, zawartość, działanie i zastosowanie lecznicze, kulinarne. Wydanie dostępne w nowej wersji formatu MOBI .

    TANIEJ 5 %
    Cena: 12,30 11,07 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Uprawa warzyw - ebook

    Data dostępności: 22.07.2013

    Data publikacji: 15.08.2011

    Warzywa to rośliny zielne, które służą człowiekowi za pokarm w postaci naturalnej, bez konieczności technologicznego przerobu, co też stanowi ich ogromną zaletę. Mogą one być spożywane w całości lub tylko częściowo np. nasiona, kwiatostany, owoce, pędy, liście, korzenie. Można je zjadać na surowo, ugotowane, usmażone lub upieczone. Mogą być używane jako podstawowy produkt domowych przetworów, ważny...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 6,40 5,76 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Kuchnia francuska - ebook

    Data dostępności: 22.07.2013

    Data publikacji: 15.08.2011

    Jedzenie pełni ogromnie ważną rolę w życiu Francuzów. Jakość potraw ma swoje źródło w niespotykanej dbałości o surowiec. Prawdziwy kuchmistrz, choćby ten domowy, nie szuka mięsa czy warzyw w supermarkecie, jeśli tylko może, kupi je na pobliskim bazarku lub u znanego, pewnego sprzedawcy. Następny warunek to absolutna świeżość produktów. Jest to bardzo waż· ne, bowiem większość warzyw i dodatków...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 6,40 5,76 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Przetwory. Kuchnia polska - ebook

    Data dostępności: 14.07.2015

    Data publikacji: 14.07.2015

    Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla kuchni polskiej. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw stanowiących zarówno część historii i kultury polskiej, jak i tych współczesnych, nowoczesnych, w których rozsmakowali się Polacy w ostatnich czasach. W tej książce poznacie Państwo przepisy na przetwory z owoców, warzyw i...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 6,40 5,76 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Jedz pysznie sezonowo - ebook

    Data dostępności: 04.07.2023

    Data publikacji: 04.07.2023

    Jedz pysznie i zdrowo przez cały rok! To właśnie świeże warzywa i owoce z lokalnych upraw powinny być podstawą naszej diety. W odpowiednim dla nich sezonie są nie tylko najtańsze, lecz przede wszystkim najpyszniejsze i pełne wartości odżywczych. Nie masz pomysłu, co z nich ugotować? Anna Zyśk, autorka popularnego profilu na Instagramie @jedz.pysznie, przedstawia prawie 120 przepisów na dania, które...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 49,99 44,99 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia - ebook

    Data dostępności: 14.02.2019

    Data publikacji: 14.02.2019

    Czy wiesz, że wyrzucamy 30% naszych zakupów spożywczych? Najwięcej marnujemy pieczywa, wędlin, owoców, warzyw, nabiału. Jest jednak sposób, żeby temu przeciwdziałać! Kuchnia zero waste! Przyjrzyj się temu, co twoim zdaniem nie nadaje się do zjedzenia, i przekonaj się, jak zdrowo i naprawdę pysznie możesz to wykorzystać w kuchni. Wykorzystaj, nie marnuj! Gotowanie zero waste to smaczne jedzenie,...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 39,90 35,91 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Warzywo - ebook

    Warzywo - ebook

    Data dostępności: 07.09.2016

    Data publikacji: 04.11.2015

    " Wege kuchnia zwyciężczyni trzeciej edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie! Od wydawcy: To książka dla...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 44,90 40,41 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Jedz zielone - ebook

    Data dostępności: 21.05.2020

    Data publikacji: 21.05.2020

    Wszyscy wiemy, że warzywa są zdrowe. A jednak „statystyczny Polak” zjada dziennie nie więcej niż pięć plasterków ogórka Niewiele osób wynosi z domu rodzinnego prawidłowe nawyki żywieniowe, gdzie podstawę naszej piramidy pokarmowej stanowią warzywa i owoce. Często traktujemy je jako niesmaczny dodatek do dań. Jedzenie warzyw kojarzy nam się zwykle z dietami odchudzającymi, ale ich dobroczynne...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 27,90 25,11 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • 130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym - ebook

    Data dostępności: 12.08.2024

    Data publikacji: 12.08.2024

    Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 59,50 53,55 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • PDF (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)
  • Tysia Gotuje - ebook

    Data dostępności: 15.03.2023

    Data publikacji: 15.03.2023

    Tysia gotuje. I to jak! Prosto, smacznie i kolorowo. A przede wszystkim rodzinnie. Popularna blogerka kulinarna Justyna Ratajczak wyznaje zasadę, że przepisy muszą być zarówno szybkie w przygotowaniu, jak i wartościowe. Znajdziesz w nich łatwo dostępne składniki, sezonowe produkty oraz dużo owoców i warzyw. Sałatka z grillowaną cukinią, kotlety z kalafiora? Tradycyjne dania zrobisz z twistem, w lżejszym,...

    TANIEJ 5 %
    Cena: 59,99 53,99 zł
    (zawiera 5% VAT)

    czytaj więcej

    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Ogień
  2. 2.Przegląd Sportowy
  3. 3.Sport
  4. 4.Dziennik Gazeta Prawna
  5. 5.Gazeta Wyborcza - Warszawa
  6. 6.Tygodnik Powszechny
  7. 7.Polityka
  8. 8.Wysokie Obcasy Extra
  9. 9.Cienie pośród mroku
  10. 10.Błękitna godzina

Najchętniej kupowane

  1. 1.Sport
  2. 2.Dziennik Gazeta Prawna
  3. 3.Nowa Fantastyka
  4. 4.Do Rzeczy Historia
  5. 5.Newsweek Polska
  6. 6.Tygodnik Powszechny
  7. 7.Tygodnik Do Rzeczy
  8. 8.Przegląd Sportowy
  9. 9.Polityka
  10. 10.Mówią Wieki